Στο Hotel Congo θα απολαύσετε απαράμιλλες υπηρεσίες και παροχές.

 

To ξενοδοχείο διαθέτει πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, εστιατόριο, bar, μπιλιάρδο και internet corner, δυνατότητα για δωρεάν ασύρματο internet Wi-Fi καθώς και ένα υπέροχο κήπο.  Κάντε λοιπόν τις βόλτες σας στην Παλιά Πόλη απολαύστε το ποτό σας στα αναρίθμητα bar και club και περιηγηθείτε στο υπέροχο νησί. Η υποδοχή του ξενοδοχείου βρίσκεται στη διάθεσή σας για περισσότερες λεπτομέρειες, τιμές και παρεχόμενες υπηρεσίες όπως ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μότο-ποδηλάτων.

 

Γνωρίστε το κέντρο της Ρόδου με τις όμορφες καφετέριες, τα καταστήματα, τα bar και τα πολυάριθμα ιστορικά μνημεία. Απολαύσετε το εξαιρετικό 24ωρο room service και εύκολη πρόσβαση σε πάρκινγκ, στείλτε τα ηλεκτρονικά σας μηνύματα και περιηγηθείτε στο web με τη δωρεάν υπηρεσία μας Wi-Fi/Internet, όλα από την άνεση του ξενοδοχείου σας στο κέντρο της πόλης στην Ρόδο. 

Το ξενοδοχείο παρέχει υπηρεσίες άριστης ποιότητας καθ’ όλη τη διάρκεια παραμονής των επισκεπτών και έτσι η διαμονή σας γίνεται απόλαυση.

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Το Hotel Congo είναι η ιδανική σας επιλογή είτε βρίσκεστε στη Ρόδο για δουλειές είτε για διασκέδαση. Οι επισκέπτες που μας επιλέγουν για τη διαμονή τους, κατά τη διάρκεια των επαγγελματικών τους ταξιδιών, θα εντυπωσιαστούν από τις παροχές και τις υπηρεσίες ξενοδοχείου, που έχουν σχεδιαστεί για να καλύψουν κάθε τους ανάγκη. Η γραμματειακή υποστήριξη, η δυνατότητα αποστολής και λήψης fax, η δυνατότητα χρήσης pc και εκτύπωσης εγγράφων και ιδιαίτερα το ασύρματο internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου θα καλύψουν όλες τις ανάγκες επικοινωνίας του σύγχρονου επαγγελματία.